2024 Emekli Yılı Oldu)) AKP Tokadı Yedi

Yayınlama: 01.04.2024
82
A+
A-

2024 EMEKLİ YILI OLDU
Emeklilerle dalga geçenlere, yoksulluğa mahkum edenlere, fahiş fiyat artışlarına doğru dürüst ceza uygulamayıp sakız gibi çiğnetenlere emekli müthiş bir ders verdi bu seçim.
Seçimin galibi CHP bile şoka girdi sonuçlar açıklandığında!
Hiç ummadığı, hayal bile edemediği zafer elde eden CHP 85 sene sonra 1. parti oldu.

 

Ayakları yere basmayan Tayyip Erdoğan ve AKP, emeklilerle, dar gelirlilerle dalga geçmenin bedelini feci ödedi!
Adeta bölücü ilan ettikleri Fatih Erbakan’ın Yeniden Refah Partisi bir anda 3. büyük parti oldu Urfa’da, Yozgat’ta akp’yi devirerek seçimi kazandı.
Ülkücü olduğunu iddia eden meral akşener ve partisi ip oylarını chp’ye kaptırarak silindi.

Bu sonuçtan ders çıkartabilir mi Erdoğan ve akp? Hayır, hiç sanmıyorum.
Geçen seçim de yoksulluktan, yolsuzluktan, keyfi idarelerden bıkan halk İstanbul’u Ankara’yı chp’ye vererek nazikçe bir tokat atmış, uyarı mesajı göndermişti.

Ne Tayyip Erdoğan ne danışmanları ne de akp yönetimi umursamadılar bu ikazı
Benim gibi yanlışları yazan söyleyen kişileri dışladılar, adeta provokatör ilan ettiler, eleştirdiler bizi ve dışladılar.
Bence işte bu yüzden yine bir ders almayacaklar, ANAP gibi eriyip gidecekler Türk siyasi tarihinde.

Türk halkı terör estirmez, Latin Amerika kıtasındaki ülkelerde sokaklara dökülüp, yakan, yıkan, emniyet güçleriyle çatışan yoksulların, işçilerin, emeklilerin, dar gelirlilerin yaptıkları bu terörist eylemleri yapmayız, sandıkta seçim zamanı mührü tokadı basar gibi basarız.

 

CHP’nin İMTİHANI ŞİMDİ BAŞLIYOR

Emekliler tarafından AKP’ye ceza karşılığında kendini bir anda 1. parti bulan chp bakalım bundan sonra nasıl davranacak..
Merak içinde bunu bekliyorum.
Zafer sarhoşluğuna, güç zehirlenmesine kapılıp geçmişte İslam’a ve dindar Müslümanlara yaptığı baskıyı, nefreti tekrar hortlatacak, laiklik adı altında halkın büyük çoğunluğunun değerlerine karşı savaş mı başlatacak? Yoksa, 85 sene iktidara kendisini getirmeyen bu halkın değerlerine saygı gösterip barışçıl, hoş görülü, saygılı bir chp mi olacak?

Halkın ezici çoğunluğu namusa, ahlaka, İslam’a ve dindar Müslümanlara, dini değerlere, baş örtüsüne değer veriyor… Vatan konusunda pkk mevzuunda hassas…

Dini değerlere baskı uygulayan laikçi yobazlardan korkusundan AKP’ye oy veren devasa bir seçmen var.

CHP İslam ve dindar Müslüman düşmanlarının adeta kalesi gibi göründüğü için insanlar CHP’den korktukları için AKP’ye oy veriyorlar. CHP şayet kitle partisi olup iktidara gelmek istiyorsa tamamen yenilenmeli ve hareketlerini, söylemlerini değiştirmeli.

Açık net söylüyorum biz AKP’li değiliz. AKP bizim değerlerimize saygı gösterdiği ve laikçi yobazların yasakladığı dini yaşantı alanımızı bize geri kazandırdığı için AKP’yi destekliyoruz.

LGBT’ye karşıyız, pkk’ya karşıyız, abd’ye karşıyız. Bunların önünü açan, ittifak yapan, baskı alanı elde etmesini sağlayan hatalı politik hamleler bizi rahatsız ediyor.

abd, NATO güdümünde Türkiye istemiyoruz.. Sınırlarımızın dibinde kurulacak pkk devleti istemiyoruz.. Huzurlu, geçinebilecek kadar refah içinde, dinimize, dini vecibelerimiz (baş örtüsü) baskı, yasak uygulanmadan hemen her görüşteki insanlarla birlikte sorunsuz yaşamak amacımız.

CHP’ye çok büyük bir fırsat sunduk bu seçim. Bunu değerlendirmek yada harcamak onların elinde. Şayet laikçi terörü tekrar hortlatırlarsa ilk seçimde yine tokadı yer chp!..

İbrahim Tamer 1.4.2024

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.